Seminarium – utvärdering av Kärleken är fri | Kärleken är fri
Till bloggarkivet

Seminarium – utvärdering av Kärleken är fri

Den 6 September, 2017

Kärleken är fri – en utvärdering av ett samverkansprojekt kring hedersrelaterat våld och förtryck

Med närmare 40 miljoner kronor i beviljade medel från Arvsfonden och samverkan mellan ett stort antal aktörer är projektet Kärleken är fri med stor sannolikhet den största satsningen i Sverige mot hedersrelaterat våld och förtryck. Arvsfonden bjuder in till ett seminarium där utvärderingen av projektet presenteras. Bland punkterna under dagen finns en paneldiskussion med bland annat Rädda Barnens Sara Mühling i panelen.

– När: Måndag den 9 oktober kl. 13:00-16:30
– Var: Nalen, Regeringsgatan 74, Stockholm

– Anmälan och program: Anmälan och program

pexels-photo-5

Projektet Kärleken är fri är ett samarbete mellan Rädda Barnen, Länsstyrelsen i Östergötland, Folkteatern i Gävleborg och Örebro Länsteater som bygger på samverkan mellan frivilligorganisationer och myndigheter.

Sara Högdin, forskare från Högskolan i Halmstad, har följt projektet från starten för att ta tillvara de erfarenheter som har gjorts under vägen. Studien ger kunskap om de möjligheter och utmaningar som uppstår i samverkan mellan ett stort antal aktörer. En central fråga för seminariet är hur det fortsatta arbetet kring hedersrelaterat våld och förtryck kan utvecklas för att möta de utmaningar som föreligger och fånga fler utsatta grupper.

Läs mer och anmäl dig på: Arvsfonden.se

Viktiga kontakter

SOS Alarm

112

www.sosalarm.se

BRIS

116 111

www.bris.se

Polisen

114 14

www.polisen.se

Rädda barnen

www.rb.se

Ungdomsmottagningen

www.umo.se

Kvinnofridlinjen

020-50 50 50

Tjejjouren

www.tjejjouren.se

Kvinnojouren

www.kvinnojouren.se